Köszönő levél – és indul a kampány!

Szavazás Gyurcsány Ferenc kerületi szerepvállalásáról – eredmények
október 10, 2017
Szobafórumok – mondja el Ön is véleményét az ország sorsáról!
május 22, 2018

Kedves barátaim, tisztelt XV. kerületi és újpesti lakók.

Hálával és köszönettel fordulok most Önökhöz, hozzátok. Az elmúlt két-három évben rendszeresen érkeztek hozzám megkeresések: ugye indulok 2018-ban. Újpalotáról, Pestújhelyről, Rákospalotáról és Újpestről is felhívtak, megkerestek; volt, aki Facebook-on üzent, kaptam emaileket, leveleket is. Mindig is éreztem, hogy sokan állnak mellettem, sokan vannak, akik igazi változást szeretnének a körzetben.

Néhány hete a Lendülettel Magyarországért is megkeresett. Azt kérték, hogy személyes programom mellett vállaljam fel az ő programjuk képviseletét. Ez egy valódi, baloldali program, amelynek középpontjában a társadalom szélére szorult rétegek képviselete áll. A nyugdíjasok, de fiatalok, középkorúak programja is, ami fellendíti a helyi vállalkozásokat, anyagi megbecsülést jelent a munkásoknak, dolgozóknak, segít abban, hogy itthon tudjanak boldogulni a fiatalok, átfogó fejlesztést ígér az ezer sebből vérző egészségügynek.

A végső döntést nem régiben hoztam meg, erről másfél hete egy sajtótájékoztatón számoltam be. Az azóta eltelt napokban nem túlzás azt mondani: százával özölenek hozzám a pozitív, bátorító visszajelzések. Az emberek valódi változást akarnak.

Mert Újpalotának, Pestújhelynek, Rákospalotának és Újpestnek az életében mély változásokra van szükség. Minden adottságunk meglenne ahhoz, hogy Budapest kapujaként felzárkózzunk a főváros élenjáró régiói közé. Félre kell tenni a körzet haladását megbénító pártpolitikai csatározásokat. Előremutató lépésekre, új fejlesztésekre, beruházásokra van szükség.

2014-ben karnyújtásnyira voltunk attól, hogy a változás megtörténjen. Pedig olyan terepen vívtuk meg a küzdelmet, ahol minden körülményt úgy alakítottak, hogy az a fideszes jelöltnek kedvezzen.

De most az Önök, a ti segítségetekkel sikerülni fog. A választókörzet két régi, „erős”-nek mondott, de valójában gyenge kezű embere helyett friss erőre van szükség.

A körzetben élve, az itt élőkkel beszélgetve pontosan tisztában vagyok azzal, hogy az elégedetlenség hullámai nagyon magasra csaptak. Az embereknek elegük van azokból, akik évtizedek óta kizárólag a saját pozíciójuk bebetonozásán dolgoznak – semmibe véve az itt élők érdekeit. Lassan 20 éve váltogatják egymást, hol országgyűlési, hol polgármesteri székben ülve. Nincs újabb 20 évünk, de még 4-5 sem. Olyan országgyűlési képviselőre van szükség, aki a pártok marakodása helyett az itt élők boldogulását segíti.

Kedves barátaim, tisztelt XV. kerületi és újpesti lakók.

Köszönöm, hogy már eddig is ilyen sokan álltak mellém. A változás elkezdődött, ám a munka java még hátra van. A következő hetekben azon fogok dolgozni, hogy minél többször tudjunk találkozni.

Kérem mondja el, hogy Ön mit gondol, mit gondolsz a kerület helyzetéről, közös dolgainkról. Kérem, ossza meg velem, hogy Ön szerint / szerintetek hogyan segíthetném a leghatékonyabban a körzetnek, és személyesen az Önnek, neked. Arról is be szeretnék számolni, hogy milyen terveim vannak.

Nyíltan, korrupciómentesen nem pártérdekeket, hanem az Önök, a ti érdekeitekért fogok dolgozni.