Szobafórumok – mondja el Ön is véleményét az ország sorsáról!

Köszönő levél – és indul a kampány!
február 19, 2018

A napokban több videót tettem közzé a Nemzeti Baloldal Facebook oldalán, melyet összesen tízezernél is többen láttak már. A legutolsó felvételen meghirdettük a szobafórumokat – ebben a bejegyzésben ennek megszületéséről, indokairól írok.

Aligha várható a jelenleg regnáló kormánypárttól az, hogy jobb irányba fordítsa az ország sorsát. Nyolc évük volt eddig, bizonyítottak.

Mit látunk az ellenzéki oldalon? Megosztottságot, pártszakadásokat, egymásra mutogatást – és a Fidesz által pénzelt pártkatonákat. Az úgymond baloldali pártok már réges-rég elszakadtak a baloldali eszmétől, ami a dolgozó emberek, bérből és fizetésből élők valamint a kiszolgáltatott emberek képviseletét jelenti. Ehelyett a saját érdekeiket tartják szem előtt. Feje tetejére állt a politika.

A szobafórumokkal az a célunk, hogy visszafordítsuk ezt a folyamatot. Meg kell ismernünk, milyen problémák, gondok foglalkoztatják ma a magyar embereket. Önöktől, tőletek és Önökért, értetek fogjuk folytatni a politizálást.

Már az első visszajelzésekből is azt látjuk: óriási az igény erre. Soprontól Nyíregyházáig, Esztergomtól Szegedig jönnek a megkeresések. De nem állunk meg!

Ha Ön és ismerősei, barátai is szeretnék megosztani gondolataikat az ország jelenéről, jövőjéről, nagy sors kérdéseiről: kérem, vegyék fel a Nemzeti Baloldallal a kapcsolatot Facebook-on (https://www.facebook.com/NemzetiBaloldal/) vagy emailben: level@moriczeszter.hu

Tegyünk együtt, közösen egy igazságos Magyarországért!