Névjegy

Móricz Eszter

Önökhöz hasonlóan itt élek Budapest XV. kerületében, az újpalotai választók bizalmából már a harmadik ciklusban vagyok önkormányzati képviselő, bizottsági elnökként is már második alkalommal dolgozhatok a képviselő-testületben. A gazdasági munkámban szerzett tapasztalataimat jól tudom hasznosítani a kerület és az itt élők szolgálatában.

Jó érzés Palotán sétálni, ügyeket intézni, vásárolni, hiszen a kerület különböző részein összetalálkozhatok ismerősökkel, barátokkal, támogatókkal. Megszólítanak, megállítanak, érdeklődnek a helyi eseményekről, támpontokat, tanácsokat adnak képviselői tevékenységemhez. Bizalmat, a kerület, környezetük fejlődése iránti aggódást, az érdekeiket képviselő személy iránti szeretetet érzek a hozzám fordulóktól. Megerősítést kapok közéleti, társadalmi tevékenységemhez.

Húszéves helyi közéleti tapasztalattal rendelkezem, két időszakos fővárosi képviselői gyakorlattal. Mindennapi munkám biztos alapot jelent ehhez: a gyógyszeripar területén dolgozom, mint minőségbiztosító. A szakma szeretete végigkísérte pályámat, fél életemet. A folyamatos tanulás, az egyre magasabb követelményeknek való megfelelés nagy ösztönzést jelentenek számomra. A gazdasági területen megszerzett ismeretek képviselői munkámban, társadalmi megbízatásomban jól hasznosíthatók. A két terület összeegyeztetése mindennapjaimban jó időbeosztást, feszes tempót, begyakorolt vezetői ismereteket igényelnek. Ezek a készségek, már jó ideje sajátommá váltak.

Továbbra is meggyőződésem: olyan feltételeket kell teremteni az országban és helyi szinten is, ahol minden ember, minden család hozzájuthat a nagyobb szabadságot is jelentő tudáshoz, az anyagi javakhoz, a boldogabb életet jelentő körülményekhez.

Legfontosabb célkitűzésem, hogy kerületünk Budapest legjobb, legjobban élhető, aktív, lüktető és meghatározó városrészei közé zárkózzon fel.

Esélyegyenlőséget kell teremteni mindenki számára a munkában, a tanulásban, az élet minden területén.

Támogatom az emberi méltósághoz való elidegeníthetetlen jogot. Elutasítom a hátrányos megkülönböztetés minden formáját. Ugyanakkor támogatom az egyéni felelősségvállalást és az öngondoskodásra törekvést.

Legfontosabb célkitűzésem képviselői munkám során, hogy kerületünk, szűkebb környezetünk felzárkózzon Budapest élen járó részeihez. Lehetőségeinket kihasználva kell Palotának a főváros valódi részévé válnia! Így fejlődő, élhetőbb, gazdagabb és boldogabb hely lesz számunkra a XV. kerület, azok számára, akik itt élünk.

Hatékonyan dolgozó csapatunkkal, kollégáimmal, szakértő társaim segítségével, az itt élőktől kapott támogatással ezután is kész vagyok társadalmi feladataim mind magasabb szintű ellátására, a kerület és a választók érdekeinek a képviseletére, az Önök szolgálatára.